سلطة بابا غنوج
السبت 27 نوفمبر 2010, 11:48 am
سلطة بابا غنوج
المقادير
2 حبة باذنجان كبيرة
4 فصوص ثوم مفروم
2 ملعقة كبيرة عصير ليمون
4 ملعقة كبيرة زيت زيتون
ملح
اوراق نعناع اخضر
الطريقة
اشوى الباذنجان فى الفرن حتى يصبح الجلد داكنا ثم اخرجيه من الفرن وضعيه فى ماء بارد.
قشرى الباذنجان ثم ازيلى البذور.
ادهكى الباذنجان مع عصير الليمون ونصف مقدار الزيت مع اضافة الثوم والملح.
ضعى الباذنجان فى طبق التقديم ورشى فوقه باقى مقدار الزيت قبل التقديم مباشرة.
زينى الطبق باوراق النعناع الاخضر
المقادير
2 حبة باذنجان كبيرة
4 فصوص ثوم مفروم
2 ملعقة كبيرة عصير ليمون
4 ملعقة كبيرة زيت زيتون
ملح
اوراق نعناع اخضر
الطريقة
اشوى الباذنجان فى الفرن حتى يصبح الجلد داكنا ثم اخرجيه من الفرن وضعيه فى ماء بارد.
قشرى الباذنجان ثم ازيلى البذور.
ادهكى الباذنجان مع عصير الليمون ونصف مقدار الزيت مع اضافة الثوم والملح.
ضعى الباذنجان فى طبق التقديم ورشى فوقه باقى مقدار الزيت قبل التقديم مباشرة.
زينى الطبق باوراق النعناع الاخضر
- !!همسة ملآآآكــ!!عضو مؤسس
رقم العضوية : 17
عدد المساهمات : 528
التقييم : 855
تاريخ التسجيل : 25/11/2010
رد: سلطة بابا غنوج
السبت 27 نوفمبر 2010, 5:22 pm
الله جميله اوى أ/ ليدر
وانا بزود عليها قليل من الخل وكمان طحينه بتبقى رووووعه
تسلم ايدك يا كبير
خالص شكرى لك
وانا بزود عليها قليل من الخل وكمان طحينه بتبقى رووووعه
تسلم ايدك يا كبير
خالص شكرى لك
رد: سلطة بابا غنوج
الإثنين 29 نوفمبر 2010, 11:00 am
بتبقى بالخل و الطحينة لذيذة اوى فعلا
ربنا يسعدك يا همسة
ربنا يسعدك يا همسة
- ريمعضو مؤسس
رقم العضوية : 18
عدد المساهمات : 388
التقييم : 1334
تاريخ التسجيل : 25/11/2010
العمر : 39
رد: سلطة بابا غنوج
السبت 11 ديسمبر 2010, 7:51 am
صحيح زي مقالت همسة باخل والطحينه تبقى تجنن الف شكر استاذ ليدر على الوصفه الذيذه تسلم الايادي
رد: سلطة بابا غنوج
الثلاثاء 01 مايو 2012, 2:39 pm
مشاركة غير مطلوب الرد عليها
فقط اجراء تنشيطى لضبط الفهرس
نعتذر عن الازعاج
فقط اجراء تنشيطى لضبط الفهرس
نعتذر عن الازعاج
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى