منتديات مصرية
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

اذهب الى الأسفل
روعة الأشياء
روعة الأشياء
مدير الموقع
مدير الموقع
انثى
رقم العضوية : 92
عدد المساهمات : 4721
التقييم : 3033
تاريخ التسجيل : 28/01/2012
اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية 3913

اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية 5910

اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية Aa_110


اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية Empty اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية

الجمعة 18 مايو 2012, 12:58 pm
تقييم المساهمة: 100% (1)
اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية Scaled.php?server=827&filename=14975626

احترت واحتار دليلي أقدم إيه فـ مطبخي بعد الغياب
وبعد طول تفكييييييير ..
قلت بس مفيش غيره الاسكالوب ،، طبق خطييييييير
الطريقة سهلة جداً ،، والمكونات متوفرة إن شاء الله
يالله بينا نشوف ..

اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية Scaled.php?server=839&filename=64434918

المقادير :

5 شرائح اسكالوب بتلو + 1 بصلة + 1 كوسة + 1 جزرة + فلفل ألوان + 2 ملعقة كسبرة خضراء مفرومة + جبنة موتزاريلا + 2 ملعقة زبدة + 2 ملعقة صويا صوص + 2 ملعقة خل أو ليمون + ملح وفلقل + زيت زيتون
بس عايزة أوضح شيء وهو إننا مش لازم نتقيد بالخضروات المذكورة ،، بمعنى إننا ممكن نضيف لو عندنا في التلاجة أي نوع خضار إحنا بنحبه ،، يعني أنا مثلاً المرة دي كان عندي ماشروم أضفته ،، وبسلة وفاصوليا أضفتهم بردو وكانت النتيجة تححححفة

يالله نخش على الطريقة :

- نقطع كل الخضروات شرائح طولية رفيعة .

اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية Scaled.php?server=192&filename=43527428

- في الطاسة نضع الزيت والزبدة

اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية Scaled.php?server=543&filename=98606998

وننزل بالبصل مقطع شرائح ،،

اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية Scaled.php?server=16&filename=87752685

ثم الفلفل الألوان ،، والجزر ،، والكوسة ( أو أي أنواع خضار تفضلوها ) ،، مع مراعاة إن الخضار اللي بياخد سوا أكتر نضيفه الأول .

اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية Scaled.php?server=41&filename=45366274

- وآخر حاجة نضيفها الكسبرة الخضراا .

اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية Scaled.php?server=708&filename=65352528

- نتبل بالملح والفلفل ونتركه يستوي 50 % سوى
كدة بيكون شكله بعد النضج 50%

اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية Scaled.php?server=201&filename=81658717

- نقطع الاسكالوب شرايح رفيعة ونغسلها كويس ،، وندقها بالمدق ..
- نحشي قطع الاسكالوب بالخضار السابق تشويحه
- ونلفه رول ونثبته بالخلة الخشب ،، ونتبله من برة بالملح والفلفل .

اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية Scaled.php?server=705&filename=33106309

- في طاسة نضع زيت وزبدة ونضع وحدات الاسكالوب حتى تستوي جيداً من كل الجوانب .

اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية Scaled.php?server=138&filename=35490794

- ننشلها من الطاسة ،، ونضعها في صينية تيفال .
- نضع الجبنة الموتزاريلا على وحدات الاسكالوب وندخلها الفرن .

اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية Scaled.php?server=708&filename=30893453

- الصوص المتبقي من تسوية اللحمة نضيف عليه الخل والصويا صوص و4 مكعبات زبدة وملح وفلفل خفيف
- نضع قليل من الصوص في طبق التقديم ونضع عليها وحدات الاسكالوب ثم نغطيها بباقي الصوص

اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية Scaled.php?server=839&filename=64434918

وبالهنا والشفا

اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية Scaled.php?server=694&filename=18975283

اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية Scaled.php?server=826&filename=98180294
روعة الأشياء
روعة الأشياء
مدير الموقع
مدير الموقع
انثى
رقم العضوية : 92
عدد المساهمات : 4721
التقييم : 3033
تاريخ التسجيل : 28/01/2012
اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية 3913

اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية 5910

اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية Aa_110


اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية Empty رد: اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية

الجمعة 18 مايو 2012, 1:01 pm
تقييم المساهمة: 100% (1)
نسيت اقوللكم ما تنسوش تشيلوا الخلة الخشب قبل ما تحطوا الجبنة الموتزاريلا وتدخلوها الفرن

happy
admin
admin
مدير الموقع
مدير الموقع
ذكر
رقم العضوية : 1
عدد المساهمات : 13582
التقييم : 2521
تاريخ التسجيل : 05/11/2010
العمر : 57
اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية 3913
http://masrya.ahlamontada.org

اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية Empty رد: اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية

الجمعة 18 مايو 2012, 7:19 pm
روعة

هاتى حتة بسرعة حتى لو بالخشب ما يهمكيش

بس هاتى حتة بسرعة

happy
المهاجرة
المهاجرة
عضو متميز
عضو متميز
انثى
رقم العضوية : 112
عدد المساهمات : 1350
التقييم : 738
تاريخ التسجيل : 08/02/2012
العمر : 43
البلد : ام الدنيا مصر الحبيبة
اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية Aa_110
اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية Hanaa410

اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية Empty رد: اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية

الجمعة 18 مايو 2012, 8:40 pm
جميلة الوصفة روعة الاشياء والروايح ما شاء الله

بس ممكن أسأل حاجة tafkeer ...؟؟

هى سُعراتها قد ايه... شكلها كده من الممنوعات

هههههه

warda
سلِّم ايديكى



عدل سابقا من قبل المهاجرة في الجمعة 18 مايو 2012, 10:40 pm عدل 1 مرات
avatar
فراشة
عضو نشيط
عضو نشيط
انثى
رقم العضوية : 79
عدد المساهمات : 727
التقييم : 240
تاريخ التسجيل : 11/01/2012
العمر : 94

اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية Empty رد: اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية

الجمعة 18 مايو 2012, 9:06 pm
شكلها تحفة بجد

تسلم ايدك روعة

هاروح أجربها وآجي اقولك

اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية 2606910353
avatar
محمد الهلالى
عضو صاحب مكان
عضو صاحب مكان
ذكر
رقم العضوية : 57
عدد المساهمات : 2288
التقييم : 228
تاريخ التسجيل : 22/02/2011
العمر : 76
البلد : بورسعيد
اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية 5910

اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية Empty ( رد: اسكالوب.. اسكالوب .. حصرى )

الجمعة 18 مايو 2012, 9:45 pm
الى الأستاذة / روعة الأشياء
هى فعلا .. أكلة روعة وممتازة ..تسلم الأيادى ..
لكن السؤال.. هل مصرح.. الأكل ع الريحة..والا..لأ ؟؟
.. تحياتى.......
admin
admin
مدير الموقع
مدير الموقع
ذكر
رقم العضوية : 1
عدد المساهمات : 13582
التقييم : 2521
تاريخ التسجيل : 05/11/2010
العمر : 57
اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية 3913
http://masrya.ahlamontada.org

اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية Empty رد: اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية

السبت 19 مايو 2012, 9:34 am
انا من رأى الشخصى يعنى

اى حد عايز ياكل ياكل بسرعة قبل ما روعة تيجى

happy
avatar
زائر
زائر

اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية Empty رد: اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية

السبت 19 مايو 2012, 2:54 pm
انا كمان هجربها يا روعة

شكلها يجوع بجد

تسلم ايدك

i love u
admin
admin
مدير الموقع
مدير الموقع
ذكر
رقم العضوية : 1
عدد المساهمات : 13582
التقييم : 2521
تاريخ التسجيل : 05/11/2010
العمر : 57
اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية 3913
http://masrya.ahlamontada.org

اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية Empty رد: اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية

الأحد 20 مايو 2012, 10:16 pm
قرننا نجرب الوصفة يا روعة

ح ابلغك بالنتيجة

warda
روعة الأشياء
روعة الأشياء
مدير الموقع
مدير الموقع
انثى
رقم العضوية : 92
عدد المساهمات : 4721
التقييم : 3033
تاريخ التسجيل : 28/01/2012
اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية 3913

اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية 5910

اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية Aa_110


اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية Empty رد: اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية

الأربعاء 27 يونيو 2012, 10:40 pm
Admin كتب:روعة

هاتى حتة بسرعة حتى لو بالخشب ما يهمكيش

بس هاتى حتة بسرعة

happy

أيوووه ..!

أنا إيه الكسل بتاعي ده ..؟

أشكرك أدمن على متابعتك ،، واتفضل الصينية كلها بالهنا ..

warda
روعة الأشياء
روعة الأشياء
مدير الموقع
مدير الموقع
انثى
رقم العضوية : 92
عدد المساهمات : 4721
التقييم : 3033
تاريخ التسجيل : 28/01/2012
اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية 3913

اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية 5910

اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية Aa_110


اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية Empty رد: اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية

الأربعاء 27 يونيو 2012, 10:43 pm
المهاجرة كتب:جميلة الوصفة روعة الاشياء والروايح ما شاء الله

بس ممكن أسأل حاجة tafkeer ...؟؟

هى سُعراتها قد ايه... شكلها كده من الممنوعات

هههههه

warda
سلِّم ايديكى


أهلاً بالغالية منوورة المطبخ ..

شوفي بالنسبة للسعرات انتي ممكن تتحكمي فيها

يعني تقللي الزبدة وممكن تكتفي بزيت الزتون بس

وتوكلي على الله ..

happy
روعة الأشياء
روعة الأشياء
مدير الموقع
مدير الموقع
انثى
رقم العضوية : 92
عدد المساهمات : 4721
التقييم : 3033
تاريخ التسجيل : 28/01/2012
اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية 3913

اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية 5910

اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية Aa_110


اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية Empty رد: اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية

الأربعاء 27 يونيو 2012, 10:46 pm
فراشة كتب:شكلها تحفة بجد

تسلم ايدك روعة

هاروح أجربها وآجي اقولك

اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية 2606910353

فراشة انتي فيين ..؟!

إوعي تكوني جربتي الوصفة

happy

لأ بجد يا ريت تطمنينا عليكِ ،، وتسلمي يارب من كل شر ..

rose
روعة الأشياء
روعة الأشياء
مدير الموقع
مدير الموقع
انثى
رقم العضوية : 92
عدد المساهمات : 4721
التقييم : 3033
تاريخ التسجيل : 28/01/2012
اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية 3913

اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية 5910

اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية Aa_110


اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية Empty رد: اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية

الأربعاء 27 يونيو 2012, 10:53 pm
محمد الهلالى كتب: الى الأستاذة / روعة الأشياء
هى فعلا .. أكلة روعة وممتازة ..تسلم الأيادى ..
لكن السؤال.. هل مصرح.. الأكل ع الريحة..والا..لأ ؟؟
.. تحياتى.......

أستاذ محمد الهلالي ..

تشرفت بحضورك لمطبخي ،، ألف شكر ..

وحضرتك معزوم على اسكالوب صاحي

warda
نور الهدايه
نور الهدايه
عضو فعال
عضو فعال
انثى
رقم العضوية : 198
عدد المساهمات : 428
التقييم : 240
تاريخ التسجيل : 26/05/2012
العمر : 39

اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية Empty رد: اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية

الخميس 28 يونيو 2012, 3:03 pm

احم احم

مالاقيش شندوشت من الاكل الجميل ده


ريحته روووعه

تسلمي يا ارق روعه


اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية PIC-746-1303058627
روعة الأشياء
روعة الأشياء
مدير الموقع
مدير الموقع
انثى
رقم العضوية : 92
عدد المساهمات : 4721
التقييم : 3033
تاريخ التسجيل : 28/01/2012
اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية 3913

اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية 5910

اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية Aa_110


اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية Empty رد: اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية

الإثنين 02 يوليو 2012, 5:38 pm
همسة عتاب كتب:انا كمان هجربها يا روعة

شكلها يجوع بجد

تسلم ايدك

i love u

أشكرك همسة عتاب

يالله جربي وقوليلنا على النتيجة

ودي


rose

روعة الأشياء
روعة الأشياء
مدير الموقع
مدير الموقع
انثى
رقم العضوية : 92
عدد المساهمات : 4721
التقييم : 3033
تاريخ التسجيل : 28/01/2012
اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية 3913

اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية 5910

اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية Aa_110


اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية Empty رد: اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية

الإثنين 02 يوليو 2012, 5:40 pm
Admin كتب:قرننا نجرب الوصفة يا روعة

ح ابلغك بالنتيجة

warda

إيه الأخباار ..؟

meshader
روعة الأشياء
روعة الأشياء
مدير الموقع
مدير الموقع
انثى
رقم العضوية : 92
عدد المساهمات : 4721
التقييم : 3033
تاريخ التسجيل : 28/01/2012
اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية 3913

اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية 5910

اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية Aa_110


اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية Empty رد: اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية

الإثنين 02 يوليو 2012, 5:52 pm
نور الهدايه كتب:
احم احم

مالاقيش شندوشت من الاكل الجميل ده


ريحته روووعه

تسلمي يا ارق روعه


اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية PIC-746-1303058627

تسلمي حبيبتي نوور

منووورة المطبخ يا جميلة

يا ريت ما تحرمينا من إشراقاتك وإطلالاتك

كل الشكر


love
روعة الأشياء
روعة الأشياء
مدير الموقع
مدير الموقع
انثى
رقم العضوية : 92
عدد المساهمات : 4721
التقييم : 3033
تاريخ التسجيل : 28/01/2012
اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية 3913

اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية 5910

اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية Aa_110


اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية Empty رد: اسكالوب * اسكالوب - حصري لمنتديات مصرية

الثلاثاء 23 يونيو 2015, 2:36 pm
والله أجمل من الوصفة الصحبة والناس الجميلة اللي كانت منورانا ,,


كل عام والطيبين بخير .. rose
الرجوع الى أعلى الصفحة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى