- دندشعضو موقوف
رقم العضوية : 189
عدد المساهمات : 209
التقييم : 60
تاريخ التسجيل : 05/05/2012
العمر : 54
كـيـكة القـرفــة
الخميس 21 يونيو 2012, 2:55 pm
كـيـكة القـرفــة
المقادير:
2 كوب دقيق أبيض منخول
4 بيضات
كوب سكر ناعم حبيبات
1/4 كوب زيت
نصف كوب حليب سائل
ملعقة BP
ملعقة صغيرة فانيلا
1 ملعقة كبيرة قرفة مطحونة ناعم
مقادير التغطية:
حليب مكثف محلى+ جبن كيري أو أي جبن كريمي تحبيه + قرفة مطحونة ناعم
والكميات اختيارية على حسب ذوقك..
الطريقة:
اخفقي البيض مدة 5 دقائق وأضيفي السكر وبعدين الزيت والحليب وبالتدريج باقي المقادير ..وضعيعا في صينية مفتوحة من الوسط
وندخلها الفرن على درجة حرارة 140 لمدة 45 دقيقة م أسفل ثم تحمر من الأعلى
جربوها لذيذة وهشة ..
المقادير:
2 كوب دقيق أبيض منخول
4 بيضات
كوب سكر ناعم حبيبات
1/4 كوب زيت
نصف كوب حليب سائل
ملعقة BP
ملعقة صغيرة فانيلا
1 ملعقة كبيرة قرفة مطحونة ناعم
مقادير التغطية:
حليب مكثف محلى+ جبن كيري أو أي جبن كريمي تحبيه + قرفة مطحونة ناعم
والكميات اختيارية على حسب ذوقك..
الطريقة:
اخفقي البيض مدة 5 دقائق وأضيفي السكر وبعدين الزيت والحليب وبالتدريج باقي المقادير ..وضعيعا في صينية مفتوحة من الوسط
وندخلها الفرن على درجة حرارة 140 لمدة 45 دقيقة م أسفل ثم تحمر من الأعلى
جربوها لذيذة وهشة ..
- المهاجرةعضو متميز
رقم العضوية : 112
عدد المساهمات : 1350
التقييم : 738
تاريخ التسجيل : 08/02/2012
العمر : 44
البلد : ام الدنيا مصر الحبيبة
رد: كـيـكة القـرفــة
السبت 23 يونيو 2012, 9:21 am
تسلم الايادى دندش
بجد باحب القرفة وافضلها جدا كاضافة باغلب أطباقى
تسلمين
بجد باحب القرفة وافضلها جدا كاضافة باغلب أطباقى
تسلمين
- دندشعضو موقوف
رقم العضوية : 189
عدد المساهمات : 209
التقييم : 60
تاريخ التسجيل : 05/05/2012
العمر : 54
رد: كـيـكة القـرفــة
السبت 23 يونيو 2012, 2:43 pm
المهاجرة كتب:تسلم الايادى دندش
بجد باحب القرفة وافضلها جدا كاضافة باغلب أطباقى
تسلمين
تسلمي يا قمرر
أنا كمان أحب القرفة كتير كتير
مطحونة وعيدان وأسانس وبكل الألوان
ميرسي على المتابعة الجميلة
- نور الهدايهعضو فعال
رقم العضوية : 198
عدد المساهمات : 428
التقييم : 240
تاريخ التسجيل : 26/05/2012
العمر : 40
رد: كـيـكة القـرفــة
السبت 23 يونيو 2012, 4:19 pm
تسلم ايدك حبيبيتي واضح انها لذيذه جدا
القرفه فعلا كلها فوائد غير ريحتها الجميله سواي كمشروب او مضافه للحلويات
تسلم ايدك مرة تانيه
القرفه فعلا كلها فوائد غير ريحتها الجميله سواي كمشروب او مضافه للحلويات
تسلم ايدك مرة تانيه
- محمد الهلالىعضو صاحب مكان
رقم العضوية : 57
عدد المساهمات : 2288
التقييم : 228
تاريخ التسجيل : 22/02/2011
العمر : 76
البلد : بورسعيد
( رد: كيكة القرفة )
السبت 23 يونيو 2012, 9:45 pm
الى الغالية / دندش
الكيكة بالقرفة..طعمها فعلا لذيذ..تسلم الأيادى..ودايما نستمتع معاكم بكل جديد..
تحياتى.......
- دندشعضو موقوف
رقم العضوية : 189
عدد المساهمات : 209
التقييم : 60
تاريخ التسجيل : 05/05/2012
العمر : 54
رد: كـيـكة القـرفــة
الإثنين 25 يونيو 2012, 2:47 pm
نور الهدايه كتب:تسلم ايدك حبيبيتي واضح انها لذيذه جدا
القرفه فعلا كلها فوائد غير ريحتها الجميله سواي كمشروب او مضافه للحلويات
تسلم ايدك مرة تانيه
تسلمي نور الهداية
وأشكرك على حضورك الراقي
- دندشعضو موقوف
رقم العضوية : 189
عدد المساهمات : 209
التقييم : 60
تاريخ التسجيل : 05/05/2012
العمر : 54
رد: كـيـكة القـرفــة
الإثنين 25 يونيو 2012, 2:49 pm
ليدر كتب:شكلها يفتح النفس
الف شكر دندش
تسلم الايادى
شكراً لحضرتك أستاذ ليدر
تشرفت بمرورك
- دندشعضو موقوف
رقم العضوية : 189
عدد المساهمات : 209
التقييم : 60
تاريخ التسجيل : 05/05/2012
العمر : 54
رد: كـيـكة القـرفــة
الإثنين 25 يونيو 2012, 2:51 pm
محمد الهلالى كتب:
الى الغالية / دندش
الكيكة بالقرفة..طعمها فعلا لذيذ..تسلم الأيادى..ودايما نستمتع معاكم بكل جديد..
تحياتى.......
الشكر والتحية لحضورك الكريم أستاذ محمد وتشريفك بموضوعي
ألف شكر
ألف شكر
- ست ابوهاعضو نشيط
رقم العضوية : 155
عدد المساهمات : 540
التقييم : 80
تاريخ التسجيل : 21/03/2012
العمر : 49
رد: كـيـكة القـرفــة
الإثنين 25 يونيو 2012, 4:12 pm
شكلها حلو أوي يا دندش
تسلم إديكي حبيبتي
تسلم إديكي حبيبتي
- دندشعضو موقوف
رقم العضوية : 189
عدد المساهمات : 209
التقييم : 60
تاريخ التسجيل : 05/05/2012
العمر : 54
رد: كـيـكة القـرفــة
الثلاثاء 26 يونيو 2012, 6:20 pm
ست ابوها كتب:شكلها حلو أوي يا دندش
تسلم إديكي حبيبتي
تسلمي يارب
ولا ننحرم من طلتك علينا
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى