الجلاش باللحم المفروم
الثلاثاء 23 نوفمبر 2010, 9:54 pm
الجلاش باللحم المفروم
هانجيب لفة جلاش مجمد ونسيبها تفك براحتها لامكانية فصل الرقاقات
نحضر سلطانيه بها سمن سايح ودافى
ندهن صينية الفرن بالسمن
نفرش رقاقة لنهاية اطراف الصينية وندهنها بالسمن
ونكرر برقاقه تانيه
وكل رقاقتين نرش لحم مفروم ومعصج ومتبل ثم رقاقة ... وهكذا لغاية سمك 3 سم تقريبا
(ودى هيه التكه الاولى بدل من وضع الحشو فى وسط الصينيه فتفصل بعد السوا )
لما نخلص الرقاق للسمك المطلوب مع الدهان بين الطبقات زى ما قلنا
نقطع الصينية بسكين حاد للقطع المطلوبه ويفضل المربعات لسهولة التقديم
نصب كوبايه ونص شوربه بهريز
نصب على الوش ملعقتين سمن تانى
تدخل الفرن نص ساعه
ونيجى للتكه التانيه وهى ضرب خليط من كوب لبن كبير ومعاه بيضتين وملح وفلفل
ونطلع الصينية ونصب الخليط ده عليها فتشربه بسرعه لسخونتها
وندخلها الفرن تانى للسوا والتحمير النهائى
وبالف هنا
مساء الفل
منقول
- !!همسة ملآآآكــ!!عضو مؤسس
رقم العضوية : 17
عدد المساهمات : 528
التقييم : 855
تاريخ التسجيل : 25/11/2010
رد: الجلاش باللحم المفروم
السبت 27 نوفمبر 2010, 10:27 am
الله جميييييييييييييله
مفيش حته ادوق بقى؟؟
تسلم ايدك
نحفه بجد
خالص تحياتى
مفيش حته ادوق بقى؟؟
تسلم ايدك
نحفه بجد
خالص تحياتى
رد: الجلاش باللحم المفروم
الإثنين 29 نوفمبر 2010, 10:59 am
لالالالالالالالالالالا
احنا اللى عايزين ندوقوا من عمايل اديكى
ياللا اعملى الوصفة وورينا الصور ما تتأخريش
احنا اللى عايزين ندوقوا من عمايل اديكى
ياللا اعملى الوصفة وورينا الصور ما تتأخريش
رد: الجلاش باللحم المفروم
الثلاثاء 01 مايو 2012, 2:48 pm
مشاركة غير مطلوب الرد عليها
فقط اجراء تنشيطى لضبط الفهرس
نعتذر عن الازعاج
فقط اجراء تنشيطى لضبط الفهرس
نعتذر عن الازعاج
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى