منتديات مصرية
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

اذهب الى الأسفل
admin
admin
مدير الموقع
مدير الموقع
ذكر
رقم العضوية : 1
عدد المساهمات : 13582
التقييم : 2521
تاريخ التسجيل : 05/11/2010
العمر : 57
الجلاش باللحم المفروم 3913
http://masrya.ahlamontada.org

الجلاش باللحم المفروم Empty الجلاش باللحم المفروم

الثلاثاء 23 نوفمبر 2010, 9:54 pm

الجلاش باللحم المفروم
هانجيب لفة جلاش مجمد ونسيبها تفك براحتها لامكانية فصل الرقاقات
نحضر سلطانيه بها سمن سايح ودافى
ندهن صينية الفرن بالسمن
نفرش رقاقة لنهاية اطراف الصينية وندهنها بالسمن
ونكرر برقاقه تانيه
وكل رقاقتين نرش لحم مفروم ومعصج ومتبل ثم رقاقة ... وهكذا لغاية سمك 3 سم تقريبا
(ودى هيه التكه الاولى بدل من وضع الحشو فى وسط الصينيه فتفصل بعد السوا )

لما نخلص الرقاق للسمك المطلوب مع الدهان بين الطبقات زى ما قلنا
نقطع الصينية بسكين حاد للقطع المطلوبه ويفضل المربعات لسهولة التقديم
نصب كوبايه ونص شوربه بهريز
نصب على الوش ملعقتين سمن تانى
تدخل الفرن نص ساعه
ونيجى للتكه التانيه وهى ضرب خليط من كوب لبن كبير ومعاه بيضتين وملح وفلفل

ونطلع الصينية ونصب الخليط ده عليها فتشربه بسرعه لسخونتها
وندخلها الفرن تانى للسوا والتحمير النهائى
وبالف هنا
مساء الفل

منقول
!!همسة ملآآآكــ!!
!!همسة ملآآآكــ!!
عضو مؤسس
عضو مؤسس
انثى
رقم العضوية : 17
عدد المساهمات : 528
التقييم : 855
تاريخ التسجيل : 25/11/2010

الجلاش باللحم المفروم Empty رد: الجلاش باللحم المفروم

السبت 27 نوفمبر 2010, 10:27 am
الله جميييييييييييييله
مفيش حته ادوق بقى؟؟
تسلم ايدك
نحفه بجد
خالص تحياتى
admin
admin
مدير الموقع
مدير الموقع
ذكر
رقم العضوية : 1
عدد المساهمات : 13582
التقييم : 2521
تاريخ التسجيل : 05/11/2010
العمر : 57
الجلاش باللحم المفروم 3913
http://masrya.ahlamontada.org

الجلاش باللحم المفروم Empty رد: الجلاش باللحم المفروم

الإثنين 29 نوفمبر 2010, 10:59 am
لالالالالالالالالالالا

احنا اللى عايزين ندوقوا من عمايل اديكى

ياللا اعملى الوصفة وورينا الصور ما تتأخريش
admin
admin
مدير الموقع
مدير الموقع
ذكر
رقم العضوية : 1
عدد المساهمات : 13582
التقييم : 2521
تاريخ التسجيل : 05/11/2010
العمر : 57
الجلاش باللحم المفروم 3913
http://masrya.ahlamontada.org

الجلاش باللحم المفروم Empty رد: الجلاش باللحم المفروم

الخميس 26 يناير 2012, 7:44 pm
تنشيط ............
avatar
ليدر
مدير الموقع
مدير الموقع
ذكر
رقم العضوية : 4
عدد المساهمات : 9777
التقييم : 402
تاريخ التسجيل : 07/11/2010
العمر : 57
http://leader-des.com/vb/

الجلاش باللحم المفروم Empty رد: الجلاش باللحم المفروم

الثلاثاء 01 مايو 2012, 2:48 pm
مشاركة غير مطلوب الرد عليها
فقط اجراء تنشيطى لضبط الفهرس
نعتذر عن الازعاج

rose
الرجوع الى أعلى الصفحة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى